slider_home1

HA&S | Advies over bewegwijzering

Bewegwijzering

HA&S heeft een eigen assortiment aan bewegwijzeringsoplossingen. Rekening houdend met uw situatie en uw specifieke eisen en wensen zorgen wij voor een uitgewerkt projectplan. Dit is voor elk onderneming anders en er wordt dan ook gekozen voor maatwerk.

Buiten

De buitenbewegwijzering is het visitekaartje van uw onderneming. Wanneer dit nu een zuil is bij de entree van het parkeerterrein of een logo aan de gevel. U presenteert zich hiermee aan uw bezoekers maar ook aan passanten. Iedere indruk die de buitenbewegwijzering achterlaat is mede bepalend voor het imago van uw onderneming. Kies voor bewegwijzering die aansluit bij uw bedrijf of onderneming.

Binnen

Bij binnenkomst in een gebouw wordt men geconfronteerd met veel visuele informatie. Hoe gastvrij is de ontvangst? Is duidelijk herkenbaar waar trappen of liften zijn? De bewegwijzering, ook wel wayfinding genoemd moet passen bij de architectuur van het gebouw en bij de stijl van de onderneming. Wanneer dit aansluit op elkaar is het totaalplaatje compleet.

Digitaal

Naast statische bewegwijzering biedt HA&S een scala aan dynamische bewegwijzering. Dit kunnen digitale schermen zijn, maar ook apps die gedownload kunnen worden op smartphones. Deze toepassingen zijn voor elk bedrijf of onderneming anders. Het is van belang dat dit aansluit op uw bedrijf en er wordt dan ook altijd gekozen voor maatwerk.

Montage 

Vanzelfsprekend dragen wij ook zorg voor montage van alle bewegwijzering en verzorgen wij voor u het beheer en onderhoud.

Meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem contact op voor aanvullende informatie.

Meer weten?

Neemt u gerust contact met ons op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
Uw e-mail

HA&S staat voor HANS, maar ook voor Huisstijl Advies en Signing. HA&S heeft meer dan 20 jaar kennis en ervaring met huisstijlwijzigingen en bewegwijzeringsprojecten. HA&S ziet het als een uitdaging om voor elk bedrijf en instelling de meest optimale doorvertaling van een ontwerp naar de uiteindelijke uitvoering te realiseren. Het vinden van de juiste balans tussen visuele uitstraling en financiële consequenties.