Wat hebben wij gedaan?

Klant

De Technology Base is een geconditioneerde omgeving voor bedrijven die willen ontwikkelen, testen en real life situaties willen simuleren. Organisaties op de Technology Base zijn onderdeel van een ecosysteem van technologische bedrijven, kennisinstellingen en publieke organisaties. Het is een wijds uitgestrekt terrein voor het ongelimiteerd testen van onder andere drones, UAV’s en de bemande luchtvaart. De locatie beschikt over een enorme hoeveelheid binnen en buiten ruimtes voor het oefenen en trainen van rampscenario’s voor publieke veiligheidsorganisaties zoals onder andere Brandweer, Politie en andere bedrijven in de ‘safety & security’-sector.

De Technology Base is dé plek voor bedrijven die veel vrijheid nodig hebben. Bedrijven die willen testen, uitproberen en grenzen opzoeken. Technology Base. Beyond the impossible!

Doel

Hoe bereik en vind je de diverse gebouwen in dit uitgestrekte gebied? En kan dit worden aangeduid in een stijl die past bij de oorsprong en het verleden van het terrein? Dit was de vraag die wij samen met .NLVK (www.nlvk.nl) hebben beantwoord

Omschrijving

Wayfinding plan en realisatie

De concepten van .NLVK zijn door ons vertaald naar een technisch bestek. Gezien het verleden van de omgeving (het militaire vliegveld) en de uitgestrekte omgeving, is gekozen voor een robuuste uitstraling. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van betonnen elementen in verschillende vormen.

Daarnaast is het hele terrein in overleg met alle stakeholder in beeld gebracht en is een wayfinding plan opgesteld.

Productie, montage en projectmanagement is door ons verzorgd.

Meer weten over wayfinding op een groot terrein? Bel of mail ons!

Meer cases